Selecteer een pagina

OVER KEVIN

Kevin Gerde – Online Marketeer

Achtergrondinformatie

Tijdens mijn opleiding communicatie, specialisatie Digitale Media aan de Hogeschool Rotterdam ben ik in aanraking gekomen met online marketing. Het bereiken van de juiste doelgroep om zo de meest effectieve vorm van lead werving te realiseren. Door gebruik te maken van verschillende kanalen is online marketing net Scheikunde. Bij de juiste marketing mix ontstaat er een chemie tussen vraag(de bezoeker) en aanbod (de oplossing, het product). Dit geeft mij als online marketeer de drive, motivatie en vooral het gevoel om een product of merk naar het volgende niveau te brengen.

Vanaf mijn 16e ben ik betrokken bij ondernemerschap. Waar het begon met Gaming resulteerde in een aantal uitdagingen op het gebied van ondernemen. Begonnen met Project Six, wat uiteindelijk Appelhulp werd. Een passie voor techniek en ICT met een lichte voorkeur voor Apple. Bij Appelhulp was ons doel om mensen te laten ervaren hoe makkelijk het is, om met Apple producten te werken. En zodra zij eenmaal bezig waren met een trainingstraject bij Appelhulp, was het onze taak om de klant optimaal te kunnen laten genieten van dit product.

Hierna ben ik bij Financiallease.nl aan de slag gegaan als Marketing Manager waar ik verantwoordelijk was voor de uitingen van Financial Lease en hielp ik mee met de digitale activiteiten en sales. Ik was constant bezig met marktonderzoek, nieuwe ontwikkelingen en het in contact brengen van ondernemers met Financial Lease.

Dit alles draagt bij dat ik nu een gedreven Online Marketeer ben, met een gevarieerde kennis op marketing en communicatie vlak. Ik ben door mijn passie voor Online Marketing mijn eigen Marketing bureau begonnen waar ik bijna alles op het gebied van Online Marketing verzorg en innovatieve projecten realiseer voor bedrijven.
Bij Doorgewinterd geloven wij erin dat marketing een fundament moet zijn voor de groei binnen elke organisatie.

Meer weten? Neem even contact met mij op en ik vertel je graag wat ik voor je kan betekenen.

I will always choose a lazy person to do a difficult job because a lazy person will find an easy way to do it.

– Bill Gates

Telefoonnummer

E-mailadres